Donatello

Our team of interior designers has completely restructured the layout of this studio.


We have redesigned the apartment to delimit each space and give it its own identity.


The objectives set are to create a night space, an office, a dining area, a dressing room, a kitchen area and a lounge area.


The space has been particularly optimized by the creation of a room on stage. The differentiation of this night space also results in a different choice of wall colour. Thus, the night space was well defined and allowed the creation of many storage spaces under the platform. A step allows the delimitation and identification of the lounge area.


The office area has naturally found its place between the bedroom and the living room. The kitchen has been subtly integrated into the whole along the wall opposite the dining area.


Tania Architecture carries out all your renovation, refurbishment and interior decoration work.

 

objectif

18/18