Soleil d'Or

Our architects were consulted to transform a studio into a two rooms apartments. They supervised all the work and decoration of this apartment in the Soleil d'Or residence.

The challenge for us was to create a sober and elegant style while avoiding compartmentalising the spaces too much.

So we created an opacifying glass canopy with black aluminium joinery to separate the bedroom from the living room. This makes it possible to benefit from natural light while avoiding the perspective breaks of a traditional wall.

The bedroom has been completed with a dressing room and a shower in the spirit of a master suite. The toilets are independent. The kitchen interacts with the living room for more conviviality. To facilitate the resale of this apartment, neutral colors and tones have been privilliged.

 

objectif

4/21
See pictures before